Politika privatnosti

Vaša privatnost nam je veoma važna.

Poslovna politika OBLO Living predviđa poštovanje privatnosti Korisnika u pogledu svih podataka do kojih kompanija može doći tokom korišćenja veb-sajta OBLO Living. U vezi s tim je ustanovljena ova Politika privatnosti, kako biste razumeli na koji način prikupljamo, koristimo, razmenjujemo, otkrivamo, ili na bilo koji drugi način upotrebljavamo lične podatke Korisnika.

Sakupljanje i upotreba ličnih podataka

Lični podaci su informacije koje vas identifikuju, kao što je ime, e-mail ili poštanska adresa. Mi čuvamo, koristimo i prenosimo Vaše lične podatke samo u skladu sa Vašom saglasnosti. OBLO Living će morati Vaše lične podatke da prenese spoljnim pružaocima usluga za dalju obradu podataka. Spoljni pružaoci usluga mogu, na primer, biti angažovani pri isporukama pošiljki, distribuciji reklamnog materijala ili u okviru konkursa. OBLO Living zahteva od tih strana da lične podatke obrađuju u skladu sa našim uputstvima i ovim obaveštenjem o zaštiti podataka.

Za bilo kakvo drugačije prenošenje ličnih podataka, npr. prenošenje Vaših podataka za registraciju na nekom društvenom sajtu treće strane ili internet službi kao što su Fejsbuk ili Tviter, potreban je Vaš prethodni izričit pristanak. OBLO Living garantuje da neće prodavati ili iznajmljivati Vaše lične podatke trećoj strani. Možda ćemo, ipak, morati da otkrivamo informacije o Vama ako to zakon ili obavezujući propisi zahtevaju.

Upotreba ličnih podataka u reklamiranju

Ako izričito pristanete na upotrebu Vaših ličnih podataka u reklamiranju, oni će takođe biti sačuvani i stalno korišćeni u te svrhe, npr. za slanje biltena, uzoraka proizvoda, kao poziv za učestvovanje na konkursima, sve putem elektronske pošte ili obične pošte ili putem nekog drugog kanala komunikacije na koji ste pristali. Vaši podaci mogu biti upotrebljeni za stvaranje i održavanje profila korisnika da biste dobijali obaveštenja o reklamama i promocijama koje Vas mogu zanimati. Takođe podatke koje ste nam pružili možemo koristiti za analizu i poboljšanje efikasnosti usluga na našem sajtu, reklamiranja, marketinga, istraživanja tržišta i prodaje.

Povlačenje pristanka

Možete da povučete svoj pristanak na upotrebu ličnih podataka u celini ili delimično u svakom trenutku, što će odmah stupiti na snagu. Obrisaćemo Vaše podatke po prijemu povlačenja pristanka.

Kolačići (Cookies)

Da bi se olakšala upotreba našeg sajta, koristimo kolačiće (Cookies). To su male jedinice podataka koje Vaš pretraživač skladišti na hard drajvu Vašeg kompjutera, a koje su potrebne za upotrebu našeg sajta. Upotrebljavamo kolačiće da bismo bolje razumeli kako se naš sajt koristi i da bismo omogućili lakši pregled sajta. Kolačići nam pomažu da odredimo, na primer, da li je stranica na našem sajtu već posećena. Kolačići takođe mogu da nam ukažu da li ste već posećivali naš sajt ili ste prvi put pristupili. Kolačići koje mi koristimo ne skladište nikakve lične podatke ili informacije koje se mogu identifikovati kao lične. Ako ne želite da primate kolačiće, molimo vas da podesite svoj pretraživač interneta tako da briše sve kolačiće sa hard drajva Vašeg kompjutera, blokira sve kolačiće ili Vas upozori pre nego što se kolačić uskladišti.

Posvećeni smo delovanju u skladu sa ovim principima, kako bismo osigurali zaštitu i čuvanje poverljivosti ličnih podataka. OBLO Living je ovlašćen da s vremena na vreme po sopstvenom nahođenju usvaja izmene svoje Politike privatnosti.

Hvala Vam na ukazanom poverenju.

S poštovanjem,
OBLO Living

Улогуј се

Заборавили сте лозинку?