OBLO Living aplikacija

Pametni telefoni i tableti nastoje da preuzmu ulogu daljinskih upravljača na mnogo načina. Pružajući intuitivnu mobilnu aplikaciju koja je jednostavna za korišćenje na najzastupljenijim mobilnim platformama, obezbeđujemo kontrolu Vaše kuće bez ikakvog napora.Budite u toku

Sa OBLO Living aplikacijom uvek možete držati na oku svoj dom. Aplikacija će Vam pomoći da nadgledate celu kuću, bez obzira gde se nalazite. Koristeći je, dobićete obaveštenje svaki put kada su vrata otvorena ili svetla upaljena. Ili, jednostavno, možete samo proveriti nivo temperature u sobi.


Kontrolišite svoj dom

Kontrolisanje rasvete uz pomoć Vašeg telefona ili tableta nikada nije bilo lakše. Sa OBLO Living aplikacijom možete da promenite intenzitet ili boju svetla.
Mi Vam nudimo i mnogo više od toga…duga je lista stvari u Vašoj kući koje mogu biti kontrolisane uz pomoć naše aplikacije.

Učinite svoj dom pametnijim

Postoje mnoge karakteristike OBLO Living aplikacije, ali samo scene mogu da učine Vaš dom zaista pametnim. Sada, u tri jednostavna koraka, možete kreirati scenu u skladu sa svojim potrebama.

OBLO Living Kontroler

Najvažnije mesto u OBLO sistemu za pametne kuće je rezervisano za kontroler, uređaj koji služi kao mozak sistema. To je centralni uređaj koji objedinjuje OBLO nodove u inteligentan sistem i omogućava Vam da ih nadgledate i kontrolišete uz pomoć mobilne aplikacije. Kompaktan dizajn OBLO kontrolera omogućava njegovo savršeno uklapanje u Vaš enterijer.


SAZNAJTE VIŠE

OBLO Living nodovi

Korišćenjem OBLO nodova u kombinaciji sa mobilnom aplikacijom i kontrolerom, pretvorićete svoj dom u pametni dom u nekoliko jednostavnih koraka. Bez obzira da li želite da kontrolišete svetla, temperaturu, potrošnju električne energije ili nešto drugo, OBLO nodovi su Vam na usluzi.

SAZNAJTE VIŠE

OBLO sarađuje sa:

OBLO Living Cloud

OBLO cloud igra važnu ulogu u OBLO sistemu kućne automatizacije, s obzirom na to da omogućava kontrolu i van kuće. Izgrađen oko savremenih tehnologija, obezbeđuje najviši stepen sigurnosti i stabilnosti uz najniži stepen latentnosti u lancu komunikacije. Cloud takođe omogućava nadgledanje i kontrolu kuće sa bilo kog uređaja baziranog na web pretraživaču.